Over ons

Kwaliteit, service en gastvrijheid. Deze ingrediënten staan centraal bij Grieks restaurant Olympiada. De familie Tsatsos verzorgt al bijna 30 jaar de meest smakelijke Griekse gerechten. Versheid van producten staat op nummer één. Evenals hygiëne in de keuken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rob Geus, bekend van de Smaakpolitie, het restaurant officieel heeft goedgekeurd!

Het restaurant op de Visbrug in Dordrecht is een van de drie restaurants waar de familie Tsatsos de gasten smakelijke gerechten serveert. Gastheer Thomas Tsatsos vertelt: “Vanaf de eerste dag is dit al een familiebedrijf. Ook werken wij al jaren met hetzelfde team van medewerkers. Zij vormen dus het vertrouwde gezicht voor de gasten. Met elkaar staan we voor de waarden kwaliteit, service, hygiëne en gastvrijheid."

Kwaliteit

De kwaliteit komt absoluut tot uiting in de heerlijke gerechten die de keukenbrigade van Olympiada serveert. De kaart is Grieks georiënteerd, maar bevat voor ieder wat wils. Zowel vlees, vis als vegetarisch. Alles wordt zelf gemaakt, met verse producten en kruiden. Dat proef je absoluut! In de keuken wordt met liefde en passie gewerkt.

Wine & Dine avonden

Regelmatig organiseert Olympiada speciale thema-avonden. Zo kunt u regelmatig genieten van de Wine & Dine avonden, welke een groot succes zijn. Er worden dan exclusieve gerechten geserveerd, in combinatie met heerlijke Griekse wijnen. Professionele uitleg van zowel de wijnen als de gerechten, zorgen voor een unieke belevenis.

VereerdRob Geus

Gastheer Thomas Tsatsos, bijgestaan door ouders en broer: “Olympiada heeft zich zeer vereerd gevoeld met het bezoek van Rob Geus aan de keuken. Wij hebben immers niets te verbergen en Rob Geus was dan ook meer dan welkom.” Zowel Rob Geus als het team van Olympiada zijn trots op de keuken en het team. Het restaurant is niet voor niets officieel goedgekeurd!