Olympiada Dordrecht

In een compleet nieuwe entourage wordt u verwelkomt door uw gastheer Jiannis Tsatsos, bijgestaan door zijn vrouw Jiotta en zoons Thomas en Takis. Al bijna een kwart eeuw serveren wij de meest smakelijke Griekse gerechten. Kruiden, olijfolie, specerijen en wijn spelen hierbij een belangrijke rol. Uiteraard betekent de versheid van producten alles!

Het restaurant

In het hart van de eeuwenoude binnenstad bevindt zich ons restaurant. Het is gelegen aan de Visbrug, temidden van vele monumentale bezienswaardigheden. Het interieur ademt een intieme, gezellige en warme sfeer uit. Ideaal voor een romantisch diner, een etentje met meerdere personen, maar ook voor grote gezelschappen.

Op ons terras, dat plaats biedt aan 70 gasten, kunt u op warme zomeravonden heerlijk dineren onder een stralende sterrenhemel. Maar ook 's middags kunt u op ons terras genieten van een drankje, een klein hapje of een heerlijke Frapè (griekse ijskoffie). Bovendien is het gehele restaurant voorzien van airconditioning, waardoor u ook in de zomer heerlijk binnen kunt dineren.

Routebeschrijving

U vindt Grieks restaurant Olympiada Dordrecht aan de Visbrug 2, 3311 KW Dordrecht. U kunt niet voor de deur parkeren (wel laden-lossen en afzetten-ophalen). Op slechts 100 meter loopafstand kunt u de auto parkeren in parkeergarage APCOA Parking aan de Visstraat. Klik hier voor een overzicht van alle parkeergarages. En komt u op de fiets... die kunt u gewoon voor de deur of op de brug plaatsen.