Restaurant Barendrecht

In dit compleet nieuwe Griekse restaurant, gelegen aan het Havenhoofd, wordt u verwelkomd door uw gastheer Takis Tsatsos. Hij wordt hierbij bijgestaan door mede-eigenaar en tevens chef-kok Vangelis Tsatsos. Olympiada Barendrecht is inmiddels het derde restaurant van de familie Tsatsos na Olympiada Dordrecht en Alfa Maasluis.

Al meer dan 25 jaar worden de meest smakelijke Griekse gerechten geserveerd, zowel traditioneel als modern. Ook in Barendrecht bent u van harte welkom om te genieten van kwaliteit, service en een aangename gastvrijheid.

Het restaurant

Het restaurant is gevestigd op een schitterende locatie, die uitzicht biedt over de Gaatkensplas. De inrichting van het restaurant is te beschrijven als modern en traditioneel tegelijk. Trendy banken, maar ook eeuwenoude potten, vazen en deuren. Ook aan de verlichting is veel aandacht besteed, wat de sfeer ten goede komt. Warm, gezellig en Grieks. Ideaal voor een romantisch diner, een etentje met meerdere personen, maar ook voor grote gezelschappen.

Het zonnige terras op het zuiden biedt plaats aan 60 gasten. U kunt hier op warme zomeravonden heerlijk dineren. Maar ook 's middags kunt u op ons terras genieten van een drankje, een klein hapje of een heerlijke Frapè (Griekse ijskoffie). Bovendien is het gehele restaurant voorzien van airconditioning, waardoor u ook in de zomer aangenaam binnen kunt dineren.

Routebeschrijving

U vindt Olympiada Barendrecht aan de Havenhoofd 27/29, 2993 EK Barendrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren.